lunes, 17 de diciembre de 2012

Batea.....

El diumenge una bona espedició Montbikers marxem cap a Batea, a fer una sortida diferent, si més no, ja que no solem fer sortides de club per recorreguts de marxes, però feia temps que el que tenia que ser, el guia, ens ho recomanava, i marxem a fer la Trencatorrompers del 2011.

Finalment el guia se li complica la nit i no apareix, només ens fica de mostra una foto amb bona companyia a les 5 del matí al watchsapp i claro.... qui no es quedaria al llit jajajajaja.
Nosaltres, amb els GPS, sortim de la plaça del poble, a fer els 42Kms de la marxa, no direm que anavem totalment enganyats, però, ja sabem que tota marxa té molta pista i això ens trobem, crec que els 20 primers quilòmetres són bons, amb dos senders de nivell i passant per terrenys prou distrets, un cop fets aquest parem a esmortzar, com aquell que sap que després vindra la pallissa.

Un cop criticat al guia ausent i rient rient marxem a la segona part de la ruta, on després de pista i més pista, i bromes de quina sendera més ampla, jajaja, arribem al que tindria que ser l'últim dels senders, que pintava be, però es troba impracticable, molts arbres al mig que ens trenquen tota la baixada i ens fan perdre molt de temps.

Un cop a prop de Batea, decidim deixar-mos de més pista i fer l'ultim tram en recte per arribar a temps de fer la cerveseta, en definitiva .... l'invent no ens ha sortit massa be, però anar a provar té aquestes coses.

Respecte al guia.... Jordi, fins 2013 tens prohibida l'entrada!!!!!! (jajajaja)

Recordar-vos que esta setmana passem la sortida a dissabte per fer la tradicional pujada Nadalenca a la Torreta des d'Alcanar i retrobar-mos amb els companys de la secció Enduro dels dissabtes!!. Com sempre a les 8:00h a la Fina.


(Nando)

No hay comentarios:

Publicar un comentario