lunes, 25 de marzo de 2013

Pujada a Bel i Estrets del Ballestar


El diumenge passat, repetim, no la ruta sinó els participants els mateixos cinc, Isaac, Rodri, Iban, Lluís i Nando, a fer una bona sortida pujant a Bel i baixant pels Estrets del Ballestar.
La ruta ja l'havíem fet l'octubre passat, però volien provar de pujar a Bel per algun altre lloc que no fos la carretera, després de molt indagar, preguntar i intentar treure alguna cosa en clar, ens decidim a pujar a Bel pel Barranc de Rosell, ne concret pel Barranc de Requena, senda que es veu a prop de la carretera en ocasions i que pareix ciclable.

Agrair a dhavitet (del Wikiloc) el seu track d'on confirmem que, almenys algú l'ha fet de pujada i el carreguem al gps.
Pujar per sendera té la seva part gratificant i la seva part dura, i conscients anem fent, en moltes parts, es prou cicable, però tot i estar en bona forma, (almenys alguns jejejeje), és difícil fer-ho tot.
La senda acaba, a 3 km d'arribar a Bel, al track teníem un altre tram per pista i senda, el fem però no és tant recomanable, al track que he penjat l'he llevat i continua per carretera.
A Bel, parem a esmorzar, i després en més ganes agafem el PR direcció el Ballestar per fer ja, la mateixa ruta de l'octubre, un cop fet el PR continuem per la pista fins arribar a l'esperada baixada per senda molt ràpida i fàcil fins el barranc dels Estrets.
Continuem després per l'empedrat i la senda de l'embasament, on gaudim de les escaletes i baixadors per arribar el les 4h previstes als cotxes.

Ara, toca, pasqua que lluny de ser setmana de descans s'estant preparant les clàssiques mega sortides dels cracks, de moment cal que mireu de contactar hi ha:

divendres: Amposta-Caro-Fredes-Amposta (Contacte, com no, estan pujar a Caro, Llorenç)
dissabte: pujada a Bel en bici de carretera. (Contacte Juanma)
diumenge-dilluns: dos dies (Amposta-Beseit-Amposta) (Contacte Lluis Garcia, cal reserva per dormir!!)



(Nando)


No hay comentarios:

Publicar un comentario