lunes, 10 de junio de 2013

La Pastora

Després del Duo, teníem ganes de tornar al Port i despejar la ment i el cos del que suposa mesos de treball i unes últimes setmanes de molta feina acumulada. Decidim fer aquesta sortida amb la versió curta, teníem una llarga preparada però, molts i m'incloc en aquest grup, veniem cascats del Duo, uns per fer-lo, i altres per no tocar la bici en un parell de setmanes.


Sortim de l'embassament de la Sénia, direcció el Ballestar pujant pel PR de l'empedrat dels Estrets, allí ja se nota la falta de forma i fem molt de tram a pata, fins i tot, Jordi que no es troba be, fa parada per prendres un Power, imagineu el nivell d'avui.


Arribem al Ballestar i en uns pocs kms a la Pobla on emprendríem la forta pujada per pista, ara formigonada direcció el Boixar. Feia tres anys que no pujàvem per allí, i no m'estranya... quines rampes, au au que diuen per aquí baix, anem pujant cada un al seu ritme, però no veiem a Llorenç, Jordi i Ramon, es estrany, i finalment es confirma, que peguen mitja volta, només Ramón acaba pujant després de una trencada de cadena.


Un cop dalt, continuem per una pista paral.lela a la carretera direcció Castell de Cabres i agafem el GR, en aquest cas, direccció a Vallibona, ja portem acumulat el fort de la sortida, ens queden (segons els perfil) una parell de mamelletes (deuen ser les de la Pastora jajajaja) i després seria tot avall.
Com és tram nou no podem disfrutar de la ràpida pista trencada i agafar molta velocitat, no sigue que ens saltem l'entrada a la senda, un cop allí fem l'esperada Pastora, nom que rep del mas que trobem al acabar, Amb unes gotes anem fent i un cop acabada la ràpida senda, tot i tenir que parara a obrir i tancar un parell de portes, arribem al final de la senda, l'aiguat ens agafa a raser del mas on esperem uns 20 minuts, però com no feia pinta de parar, decidim tornar tot el tram possible per pista i carretera fins els cotxes i avortar l'empedrat de tornada.

Llastima, la sortida queda una mica coixa, però ja hem fet un altra baixada i seguim coneixent parts dels Ports que no et deixen de sorprendre.

El diumenge pròxim a fer una de llarga que tenim que tornar a  agafar forma i ritme pels que volen fer la VIP.

(Nando)


No hay comentarios:

Publicar un comentario