martes, 25 de junio de 2013

Cap de setmana de Lluna!

El divendres: Nocturna Via Verda
El divendres tornem de nocturna, aquesta vegada en versió més familiar per la Via Verda, de Xerta a Bot i tornar.Fins i tot enganyo a la dona!

Per ser justos, direm que col·laborem en la que ens pareix una boníssima idea i una oportunitat de passar una bona estona ens els comanys i la família. El pes de l’organització recau en la UCSB que ja porta cinc anys realitzant aquesta sortida.
A les 22:00 uns 40 bikers marxem en bon ritme cap a Bot, amb l’idea de no fer massa tard i tornar a càtar el coc i les pizzes del Forn Adell, que son impressionants. Amb aquesta excusa en menys de dues hores estem a Bot fen el merescut refrigeri, la nit com sempre fresqueta i només acabar ràpid cap a Xerta per finalitzar una molt bona nocturna.

Dissabte: Nocturna Fredes-Paüls
Toca als de Trail fer la crònica però, també la secció BTT anava en bons representants a fer-la i des d’aquí felicitar-los!.

Diumenge: Amposta-Penyiscola
Tornem a fer la típica sortida d’estiu a Penyíscola, passar dels 100Km en BTT no es pot fer pels sendera, així que, mà de camins secundaris, marxem primer, cap Ulldecona, Sant Jordi on fem parada per esmorzar, Càlig i després Penyíscola.

La tornada, com sempre en menys ritme per la costa on al final agafarem una torticolis jajajaja, parada a les Cases per reposar i ens trobem a Fofo i Xavi que continuen amb l’enduro per la Serra, ens acomiadem, i cap Amposta, on en 5h i poc de rodatge tenim fets els 106Km.

Ara, la especial de l’estiu a Arnes (TRES RIUS), este diumenge, amb la Moleta, sortida molt recomanable per tots, amb un recorregut fàcil, però preciós i en bona companyia!!! Els que ja l'heu fet ja sabeu de que parlo i els que no, no vos ho penseu, vos esperem!!

(Nando)


No hay comentarios:

Publicar un comentario