lunes, 21 de octubre de 2013

Dissabte per Godall i diumenge 8 de Fredes en Negrell

El dissabte


Tenia personalment, un compromís aparaulat des de l'estiu, en una bona colla de Riberencs i en el companys Carles Sastre especialment, per venir a Godall, després de molt meditar-ho, pareix fàcil però no ho és, decideixo muntar una sortida que fos prou fàcil tècnicament, però que mostres el que és, la Serra de Godall, un lloc on la BTT es mou en fluïdesa, on els senders tenen tots els colors i on la dificultat moltes vegades la fica un mateix.



El recorregut ens portaria des de Vilallarga a les Oliveres Mil·lenaries, lloc de visita obligada, i després remuntaríem per senda des d'aquestes fins al Coll de les Bruixes on, continuaríem sense descans senderil, a la recerca de Tossal Redó, tota una pujada que mereixia la gran senda de Talaies, que permet veure la Serra, i el seu entorn.
Després baixaríem, per Roca Alta alguns, i altres, pel Descens de Godall, per ampliar emocions.
Tot i el gran nombre de bikers, rondant la trentena, podem continuar la ruta, i ampliar-la amb la pujada per la serra cap al final de festa, la senda dels Tarongers, que donaria per finalitzada la sortida del dia.
Un bon dia per fer de guia i donar les gràcies a Adan i Llorenç per acompanyar-me en la feina, també, no cal dir-ho, a Ximo i Eladi de UCSB, que no van dubtar en ajudar a portar a un grup divers, però que va demostrar estar molt unit i preparat per moltes batalles.


El diumenge

Tornem a una de les rutes que més m'agraden, de les clàssiques que no cansen, de les que te permeten veure els ports, les seves fisionomies i la seva cara canviant, a més una collada, 17 bikers entre Montbikers i UCSB.



Sortim de Fredes com sempre per pista, Tombadors i fins a Pinar Pla, pujada per la pista del Peraire i desviem pel PR en direcció al GR de Font Ferrera. Si abans deia canviant, és per això, sort del GPS, i mira que l'hem fet cops i avisats, al baixar el GR cal desviar-mos per la dreta per pujar cap al carenat i no baixar a Font Ferrera, pos algú ha netejat el pas que no es veia abans, i de tant net, pos que me'l passo.. Merda amunt, un cop allí només han netejat els 20mts primers i continua estant impossibles els 50 restants... si ens tocarà anar amb les tisores.. Ja fa dies que ho dic.


Un cop dalt, senda en trams més nets i altres no tant, on per sorpresa, comencem a trobar rovellons... això mos enrarira segur, però, a veure que els deixa jajajaja.. Finalment remuntem la part final de pista fins al Negrell, fotos, esmorzar i cap avall per la senda fins a la pista de les Vallcaneres, que continua impressionant, ràpida i neta.
Un cop a Vallcaneres, ens desviem de la pista i el GR per fer la senda de la Casa del Rei, esta de nivell, on cadascú, segons nivell, decideix quins trams fer.

Vàries punxades, ens trenquen el ritme, i el pas per la Casa del Rei a estat sense parada, també, potser, ha influït unes quantes vaques negres mirant-mos... però no sé, potser Rodri ens ho confirma jejejeje.
La remuntada per pista a estat amenitzada, pels Jabalins, amb atacs constants per debilitar al membre més fort... segons ell clar, i que finalment, he pogut contrastar que anava tocat, al passar-lo quasi em tomba dels bufits que pegava jajajaja. Un cop a Pinar Pla, GR i cap a Fredes on tenim espectacle de nou, en esta gent no et pots avorrir...


Al arribar als cotxes, sorpresa de la UCSB, amb el característic bidó de beguda fresqueta que ens va perfecte per no fer més tard al bar i refrescar-mos!!
David, es queda amb la bossa de rovellons, ara, això sí, ens fa la prometuda foto de la paellada.




Una gran sortida i a esperar, només 7 dies, el diumenge vinent... Mirandes i Gotellera!!

(Nando)

El track el teniu al Wikiloc... 8 de Fredes



1 comentario:

  1. Els que avui hem fet la sortida a la Serra del Godall no voldríem res més que repetir-la cada setmana.
    Ha estat molt enriquidora en molts sentits, turístic, tècnic, esportiu, però sobretot el que ha estat més agraït ha estat el bon acolliment que ens heu propiciat els companys del Montsià. Moltes gràcies per la vostra companyia, sense ella no hauria pogut ser possible aquesta sortida.

    ResponderEliminar