lunes, 28 de octubre de 2013

Mirandes i Gotellera

Aquest diumenge pujem 6 Montbikers a fer una de les senderes que sempre es queda al tinter de la temporada, potser, part de culpa, la té la mala reputació de la baixada i en part per les moltes opcions que tenim.



La pujada la fem per Casetes Velles, en tranquil·litat i anant xarrant en la multitud de bikers que ens trobem, sense exagerar, crec que mai haviem topetat en tanta gent i de tants llocs diferents, uns a fer el camí de Rossec altres cap a la fageda, una passada.
Un cop dalt esmorzem, com no ens deixen lloc al d'Andresito, hi havia una altra collada pos en uns brancalets, la anècdota la dona Lluís que tornava de la campanya, creia que havia perdut les ulleres a la Font de la Llagosta i Iban decideix anar a buscar-les, al final les tenia penjadetes a la bici, jajaja.


Saltem Portella calça i ens desviem per la senda per no baixar al Mas de Pataques i repujar la pista, a més ens permet fer les típiques fotos de bici al coll.
En aquesta ocasió no ens desviem per PR al Teixet, volem anar a les Mirandes i veure els tallats i les vistes de la Miranda, espectacular, no havíem estat mai i mereix la pena, la senda per arriba una mica tapada però es pot pelear tota de pujada i baixada sense dificultat.
Després continuem la pista fins al final i ja per senda pel Teixet i el començament de la senda del Tabac, on ens desviem per continuar la feina amunt i avall per la senda de la Gotellera.

Al final no seria tant, i la Gotellera, crec, que influeix que l'hem trobat perfecta en la seva part de baixada, permet amb el típic "cul atras" i fort, anant baixant amb condicions tot i tenir un desnivell important.

La volta queda de les xules, compensada, amb pista, pujada, veure altres llocs dels Ports i una bona baixada, potser els últims quilometres per pista avall per arribar al cotxe són millorables, llàstima no trobar una alternativa, però segur que la tornarem a fer.

(Nando)

Les fotos de Rodri al facebook aquí...

El track aquí...




No hay comentarios:

Publicar un comentario