domingo, 1 de diciembre de 2013

13ena Trobada la Moleta

Este diumenge sortim amb fresqueta, cap a Paüls, lloc on els companys de la Moleta ens preparaven la 13ena Trobada i on trobem als companys avituals d'aquestes trobades.


Com ens pensavem, la trobada seria de les endureres, 20kms de, només pujar o baixar, a Paüls per lo vist de pla no hi ha jajajaja.
8 Montbikers prenem la sortida,sense presses, per anar visitant diferents pistes i senders de la zona, la primera pujada ja coneguda de la volta de la Xallenger ens portaria a la baixada per senda que també haviem fet, bonissima baixada ràpida i xaladora fins Sant Roc.
Primera parada per agafar forces, i tornem a pujar, en busca de trams del GR i un final de baixada per un fabulos PR, crec que el 185 però no estic segur, per mi la millor baixada del dia, tot i que al ser tant ràpìda sempre pareix poc.

Després, bon esmortzar tots molt recollidets als rostidors de Sant Roc, el fred era important pero el café i els carajillos de nmou no van faltar.
Últim remonte per finalitzar també, en senda de baixada fins Paüls. Felicitar pel recorregut a La Moleta i pel von matinal de BTT!!.

Ara, a preparar les sortides del Pont!!!


(Nando)


1 comentario:

  1. Crec que no és el PR 185 Nando... el 185 és el que va del Teixet a la Ermita de Pallerols, dalt la Sénia.

    ResponderEliminar