lunes, 16 de diciembre de 2013

PreNadal a la Torreta!

Ja tenim el nadal aquí, i com tots els anys des de fa uns quants, deixem la pujada a la Torreta per cel·lebrar-ho, a més de buscar un bon final de festa.


En aquesta ocasió tota una tropa de bikers, 18 en concret fem la sortida des de les Cases d'Alcanar per remuntar per la Rajolera i el Barranc de Caldera a la Torreta. El dia, espectacular, en calor i tot, ens toca parar per llevar-mos roba, i sense gens d'aire fem la bona pujada per coronar els 700mts de la Torreta del Montsià, allí pararíem a recuperar forces i fer-mos la típica foto de Nadal i reivindicativa de costum.

En aquesta sortida, donem per recuperats a Ramon Monteso, que ja no cola que esta lesionat, i a Isaac que, tot i alguna mancança encara, ja torna a furgar senderes.. com bon Jabali i Montbiker.


També, en aquesta ocasió, ens venen a acompanyar, Victor i JuanDiego del Desakatos i els germans Garcia i Manel de la UCSB, per fer una sortida enduro, però gratificant.

La baixada, per la senda de la Torreta, en boníssimes condicions a estat rapidíssima, no tant la de Cova Roja cap al Ciment, on la més que possible pujada de motos han deixat la seva marca.

Després, en fet un bon dinar a les Cases i l'última o últimes. a la seu betetera al Delphos.... on quasi acabem cantant nadales jajajaja



BON NADAL MONTBIKERS!!!

Les fotos de Rodri al facebook.....

Ah!! ESte divendres tenim sopar de Club, podeu apuntar-vos per watchapp de les seccions o al facebook fins dimecres.!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario