miércoles, 1 de enero de 2014

Les últimes del 2013: Sal i Torreta per despedir l'any.


Diumenge:

L'últim diumenge de l'any, el gastem, fent una de les clàssiques voltes pel Montsià per la zona d'Ulldecona, pujada a la Sal, Reverteraremuntem pel Rajolar per després fer la pujda pel Barranc de Caldera cap a la senda que natros diem sempre del Mulet, senda que en continuació pujaria a la Torreta, propera de les sortides d'acomiadada d'any.




Només destacar el nombre de bikers 13, en una sortida amb una temperatura perfecta i un dia immillorable, així dona gust voltar pel nostre terme, també donar la benvinguda al nou soci Marc que amb la flamant Cube de 29" anirà donant que parlar.




Fí d'any:


El 31, com és costum, pujem també a la Torreta, però en aquesta ocasió, decidim fer sortida mixta i aprofitatnt que les companys de Trail estan a totes, fem una sortida mixta uns a peu i els altres en les montures avituals, així no perdem fil!.


Per variar encara més, decidim pujar els dos grups per la zona d'Ulldecona també, i a les 9 i una mica més sortim natros direcció Mulet i els de TRail direcció Castor i remuntar pel Mas del Comú fins a la Torreta.
Allí en trobem com tots els anys a molts de grups de Trail fent l'última també de l'any una passada mireu les fotos!!.



Res més, desitjar-vos un bon 2014!! i que empedrem a lo grande, amb una sortida a lo Trans Serra del Montsià per inaugurar l'any.



Fins diumenge!

Les fotos de Rodri aquí...
Les fotos de Nando aquí...

(Nando)

No hay comentarios:

Publicar un comentario