lunes, 13 de enero de 2014

Argilers dissabte i Volta a la Serra el diumenge.

Argilers

Bueno, a falta de una crònica millor, jajajaja impossible, vos deixo "al natural" quatre paraules del guru Carrete sobre la sortida del dissabte i també la foto d'ànims al nostre company Isaac ,dels companys jabalineros que ja el noten a falta de fort, igual que tots!! Anims!!




"Abui an anat a por abentura la mati nada a bal gut la pena ara to ta la ruta a ful boni ca per collon argiles es aixi mira si am nat atope ke al final 4 bires 30 minutos ara lo in portan fulito al final asta din prime sa posat de cul I con toti los cul fan res pecte asta kel probes des pues dius nos tamal mentres no sige lo meu espectaculari eu si chalat mati astupendo ara tot lo mati asgarifat atope bui la puta pegatina dels gabalins"

(Carrete)

Volta a la Serra


El diumenge fem la sortida llarga que aplacàvem la setmana passada, la idea és fer més o menys el Duextrem original, però no baixar pel GR (pla de Gallos) sinó remuntar fins matarredona i baixar per la Tina, però anem a pams.



A les 8 a la Fina 8 Montbikers disposats alguns a fer tota la ruta i altres a fer la primera part però tots en ganes de passar un bon matí.



Sortim fent els camins habituals cap al Mulet, amb el puja baixa, que va restant quilometres però també espenta i en una horeta estem al Mulet, parem a reparar una punxada, única avaria del dia i fer un mosset. Després direcció Rajolar i desvio cap a Cova Roja, la senda que anomenem natros popularment del Ciment, sempre espectacular en la seva part "peleona", i amb una baixada d'infart cap als bandolers. Allí haig de patir un cop a les costelles que primer em deixa asustat, sense respiració un moment però, que a poc a poc, va passant... a veure com va, avui tenia previst fer tard jejeje.



Al baixar cap als bandolers, decidim anar a la Gasolinera de la nacional, i fer la parada per esmorzar i reposar aigua. Allí Pelli i Llorenç ens deixen ja que porten pressa, els altres continuem direcció la Santa, pròxima pujada del dia.



Fem la Santa i Eber decideix marxar, només quedem els 5 que teníem decidit fer tota la volta, ara ve la part endurera, caldrà remuntar fins al Coco de Jordi per la senda i d'allí cap a la Font den Burgar.




Un cop comencem a trialejar i espentejar la bici, la costella es resenteix i comença a ser difícil aguantar el ritme, però avui no abandonem i menys després de 5 horetes de sortida.. Vinga amunt i Font den Burgar a la vista. Parem un moment per fer una foto i amunt, pròxima parada Fontanelles i Matarrodona, aquesta part més tapada i amb les forces justes menys ciclable.



Matarrodona paradeta per fer una barreta i continuar ja queda menys, pla del revolcador i ja estirà tot fet.... En una mica de sort obrirem la seu betetera a les 15h. Objectiu a la vista jajajaja



Arribem al Coll i ara només falta, llançar-mos per la coneguda senda de la Tina, espectacular, amb aquelles corbes impossibles i desnivell considerable per poder activar la adrenalina que ens queda al cos. Al arribar a l'encreuament amb la pujada a Sedrilles- Coll llarg ens mirem però una part pel meu estat i altra perquè la volta ja és de OLE, tirem avall per arribar a l'apertura de portes a la seu a les 15:00.




En total pràcticament 7 hores de ruta de les que, fan afició o et fan avorrir-honatros som de la primera opció, contra més "trompades" d'aquestes, més ens agrada això.



Ara, fins al diumenge a la Pica!!



(Nando)

No hay comentarios:

Publicar un comentario