lunes, 20 de enero de 2014

La Pica 2014

Este diumenge cita de referència per començar la temporada, per alguns com jo, la setena vegada que apareix-ho per Picamoixons, altres, la tercera o quarta i alguns en la primera edició.


En el que segur que no m'equivoco, és a destacar, que sigue el primer cop o el sèptim sempre tens la sensació de què la Pica és una cursa ben muntada, que tot i estar massificada, permet a tots intentar fer allò que volem, pedalar i gaudir, uns per millorar temps, posicions o simplement passar-ho .
El recorregut com el de pràcticament totes les edicions, amb algun tram nou de sender i molt compensat, avituallaments generosos i ben muntats, tambors que sempre fan gràcia i enguany molt de fang que han fet un pèl més dura la volta.
Destacar, i segur que este any serà la tònica, la quantitat de 29", ja anirem seguint, com evoluciona el tema, però crec que per aquest tipus de marxes no tenen rival, ens tocarà entrenar més.

Ara a preparar-mos per la Xallenger i també a gaudir d'alguns diumenges de calendari lliure per fer sortides de les nostres!!.


(Nando)

No hay comentarios:

Publicar un comentario