lunes, 7 de abril de 2014

Cursa dels bandolers a la Ràpita -Xallenger BTT


El diumenge, tercera de la xallenger i cap a la Ràpita que anem 21 Montbikers disposat a emportar-mos el pernil que ens havien ensenyat per foto, jejejeje, també, per descomptat, a gaudir del boníssim recorregut que enguany havien preparat.


Com la tenim al costat, fem bona pinya i en temps i tot, per fer-mos la foto arribem a la sortida, el dia pinta que serà calorós i amb el trencacames del recorregut pinta que caldrà dosificar-se una mica.

A la sortida, finalment algú més de 200 bikers i després del tram neutralitzat de la carretera emprenem la pujada al ciment, la zona de pista dels bandolers, nova zona amb alguns trams molt divertits i per anar preparant-se per la pujada de l'Aigüesera (Gossera que diem natros).

La cursa, molt ràpida, i llevar la pujada a Dario, crec que ha estat tot un encert, els 42km de volta i el desnivell de 1000+ ja eren suficient per tenir de tot i poder estrènyer, sofrir i xalar en els trams de senders. Els nous senders de pinets, tot un reclam pels dimarts d'entrenaments i la zona del barranc, que evitarà que mai més féssim el tram d'asfalt, deixaran a més d'un, bon record de cursa i uns trams per sempre.

Dels nostres, destacar a Eliseo que continua guanyant les proves curtes, on cada cop més, hi ha més corredors i més nivell.

A la llarga la resta que finalitzem tots en bones posicions, dintre del nostre nivell, amb Arques, VerduIñaki,Benito i Redó puntuant pel nostre equip.

Felicitar a l'organització que cada any van agafant més experiència i la millora del circuit que de segur farà que en pròximes edicions més bikers vinguin a passar un gran dia de btt com el del diumenge.


Ara un mes de descans de xallenger i a tornar-hi a Masdenverge amb la UCSB, tot un club de referència a les nostres contrades.

Les classificacions a la web de la cursa

(Nando)

No hay comentarios:

Publicar un comentario