lunes, 5 de mayo de 2014

3era Transplanes - Xallenger BTT


Ahir diumenge, tenim la primera de les dues proves que farem aquest maig de la Xallenger, la 3era Transplanes amb sortida a Masdenverge en aquesta ocasió i que ens presentava un circuit molt entretingut.


A les 9h molt puntuals els 18 Montbikers, si no hem descompto, juntament amb els prop de 200 bikers que prenem la sortida, ens dirigim cap a la primera part de la prova la zona de Mianes, la part més ràpida del recorregut.



Una primera part, on es decideix pràcticament la posició que tindràs, ja que la gran quantitat de sender i sent molt ràpid divideix totalment el grup i és difícil canviar la tònica.


Un cop fet les primeres sendes i Mianes ens dirigim de nou a Masdenverge per la baixada del Mas de Pau, i ja en direcció a les Foies i la part més dura del recorregut, la Serreta de Freginals, tot un clàssic de la zona, que nosaltres també aprofitem per la nostra prova, i que, pateix el pas de bikers cada dia de l'any.



Un cop feta la baixada trobem el segon dels avituallaments, estratègicament col·locat per dividir la curta de la llarga i poder mirar la temuda pujada als Massets, en aquesta ocasió i amb el mal estat que l'ha deixat les pluges i els 30km en les cames, la faríem de segur, la majoria del bikers a peu.



Avanç de tot això, passem l'ull de la carretera d'Ulldecona, però tenim males notícies, Lluís ha patit una caiguda en el pas i se l'han emportat, tot i el primer ensurt, el noi que estava allí ens tranquil·litza, dient que només ha estat rascades, aparatoses, això si, però res més, a priori.



Pujant pels Massets, només pensant en com estaria Lluís, però tota la cursa amb Carlos i Simon de la CC Aldea i un altre noi em fan oblidar una mica la notícia i continuar en grup cap amunt.



Baixada per la senda antiga de la Font, alicatada per l'ocasió, i tram final en més patiment que gloria per les rampes, en la zona del Barranc de la Galera fins a Masdenverge.






Bona cursa, molt entretinguda i bon treball dels companys de la UCSB, que han patit sabotatges de gent de la zona, segur, i que no vull comentar més. Espero que les denuncies pertinent facin recapacitar alguns energúmens, per no nomenar-los d'una altra forma.



Senyors, només fem esport i crec que fem més bé que mal, a aquesta societat, faltada de gent com la UCSB i d'altres, que promouen sense cap animo més, l'esport i la cultura que tant demanem per aquesta joventut.
I diumenge sense parar.... a Xerta (8e Marató del Riu)!!!

Les classificacions i primeres fotos aquí..

(Nando)

No hay comentarios:

Publicar un comentario