martes, 13 de mayo de 2014

VIII Marxa del Riu- Xerta

El diumenge, 5ena prova de la Xallenger, ja van unes quantes i s'apropa la nostra, quins nervis....
Bé, tot i les baixes per comunions i lesions com la de Lluís, fem un bon grupet i finalment ens emportem, per segon any, a Xerta, el reconeixement a club més nombrós, que a més de fer gràcia i el detall, és sobretot, una obligació, amb aquest grandíssim club, La Moleta.


El treball d'aquesta gent, no només en aquesta prova, sinó tot l'any, acudint en massa a totes les proves del territori, netejant senders i organitzant trobades és espectacular. Que dir, de la prova, per mí de les millors en recorregut de tota la Xallenger i sense dubte de les del territori.
Menció especial, per Lluís Horta, gran amic i gran persona, però seria injust, deixar-me a la resta, però són tants, que no puc nomenar-los a tots, només un gràcies a tots!!!
Sabedors de la duresa de la sortida i coneixent molta part del recorregut, sortim, tot i sempre, en un punt més del recomanable, amb el "freno" posat. Cal arribar a Paüls i allí esta la guerra, la primera pujada fins al canal Xerta-Sénia divideix tot el grup i comença a ficar la gent a les seves posicions.
La part de Paüls impressionant, i les noves sendes obertes per l'ocasió a més de les conegudes de la trobada de l'hivern, donen un circuit impressionant per fer la prova i per tornar-hi qualsevol dia a pedalar tranquilament.


Sendes ràpides i divertides, però que per contra, no et permeten cap errada, en una d'aquestes, a Sant Roc, Jordi Martí sofreix una caiguda que el fa abandonar, sort de l'ambulància que estava molt ben col·locada a les fonts de Sant Roc i en un no res, podem deixar a Jordi en les assistències.
Continuo la prova amb Adolfo de company fins a la pujada al PR, feia la seva primera "llarga" del circuit, i ha triat la bona, ara ja tenim la part complicada feta, la baixada del PR i el final del GR espectaculars, ràpids i sense complicació, una passada!!


Ja només queda, la part final, amb la ultima de les sendes de Paüls, i la tornada cap a Xerta, estrenyem una mica més, avui les rampes no pareix que vulguin venir a visitar-me, i a "full" a tornar en cerca de la cerveseta i la fideua que ens han preparat.
Arribada a meta, molt content de la sortida, i amb el principal, amb aquella sensació d'haver passat un matí genial, fent el que ens agrada, la BTT que volem, de fortes pujades, pistes, i baixades per sendera i gaudint de la companyia de la gent d'aquest esport.



Ara, ens toca ficar-mos les piles, per continuar entrenant, i sobretot, treballant, per la 6ena prova, la Duextrem, el pròxim 8 de Juny.


 (Nando)

No hay comentarios:

Publicar un comentario