lunes, 3 de noviembre de 2014

Cova dels bous i final del portell

Un altre cap de setmana que aprofitem les bones temperatures per pujar als Ports, en aquesta ocasió per l'embassament d'Ulldecona a fer una altra dels clàssics de la zona, Cova dels bous i la novetat en aquesta sortida, de pujar a la punta Solà d'en Brull i fer el final del Portell.




17 Montbikers, una bona expedició, sortim del conegut aparcament de l'embasament, cap a la primera meta, la Cova dels bous, anem remuntant la pista del Mangraner per endinsar-mos a poc a poc cap a la fageda, en poc més de 90 minuts tenim la feina feta, i la gana, parem, com es costum a esmorzar el bon entrepà a l'entrada de la senda i agafant forces per la baixada.




La senda, continua sent molt bona, tot i que, en les últimes ocasions, ja es troben gran quantitat de pedres i algunes zones tenen un grau de dificultat elevat. En poques parades i sense avaries, arribem a l'àrea de la Fou.


Hem complert la primera part en el temps estimat, tot i ser, 17 bikers, així que decidim que podrem fer la segona part, baixem la pista i anem en cerca de la zona de la Tenalla i seguint la pista cap al Salt de Robert, 


un cop allí, ens desviem a l'esquerra per la pista de Solà d'en Brull, i en forta pujada i més d'una descavalcada arribar a la boníssima senda de pujada, fem foto de rigor i a baix pel final "terrorífic" del Portell de l'infern, no m'equivoco si considerem aquesta zona "Només Experts" perquè  molta pedra, zones complicades i desnivell important.






Dues punxades i un cable de fre trencat són les ferides de guerra d'aquesta part, tot i això, arribem en l'hora prevista 13h als cotxes i en temps per poder fer la cerveseta i xarrada del dia.



Donem la benvinguda a la nova Specialized Stumpjumper Evo de Xavi que donarà de parlar i a Joan Rius que debuta en les sortides de club, i quin debut..... jejejeje, sortida que de segur recordarà, i què, tot i l'avaria del fre a l'última part, estic segur que ha gaudit com nosaltres.

Les fotos de Rodri aquí....

Les fotos de Fabià aquí....

(Nando)

No hay comentarios:

Publicar un comentario