lunes, 23 de febrero de 2015

Vinaròs amb Euti


Diumenge, teníem una cita amb Euti, que després de moltes setmanes, podem lligar un fin de setmana per anar a Vinaròs a fer una volta diferent tocant terreny no conegut i com diu el guia, sortida entretinguda.



Al final entre compromisos, grips, lesions d'última hora i gent que es passa "al lado oscurojajaja...eh Ramon, som 6 Montbikers i Euti que a les 8 sortim de la Fina direcció Vinaròs.

La sortida un 10, primera, perquè evitem la ventolera que feia, i que sense dubte ens portaria a Godall a veure el DH com tots els anys, i segona, perquè els primers 30 kms són per emmarcar, un seguit de senderes com ens agraden, més o menys netes, amb desnivell controlat, i en molt de tram de senderejar de cara amunt, que a tots ens agrada.



A més el dia fabulós, en calor i tot, i passant per turons amb molt bones vistes de la costa i d'altres sendes que anàvem deixant a esquerra i dreta, crec que sense dubte, hem fet una ruta que la gent de la zona gaudeix, com nosaltres dels clàssics del Montsià, perquè es veien molt xafades i amb molta traçada feta.

Arribem a Càlig, després d'esmorzar, potser l'única pega de la sortida, és no parar com fan els Desakatos al Bar, però volíem estar a hora als cotxes i fer-la a Amposta la cervesa, així que tirem ara ja de baixada més per pistes que res fins a Vinaròs fent algun tram de Barranc també amb la seva gràcia.

En definitiva, moltes gràcies Euti!!!, bona sortida que apuntem per aquells dies amb fred o vent que no permeten d'altres alternatives i que obrim el ventall de possibilitats.

Ah!!, tampoc era broma 50km i 850+ no us penseu que no vam entrenar per Riba-roja!

No hay comentarios:

Publicar un comentario