lunes, 1 de junio de 2015

Bandejats 1.5 a Roquetes


El diumenge a la Bandejats 1.5 a Roquetes, ho tenim prop i no faltem, 18 Montbikers que ens emportem, aquesta vegada si, un pernil al club més nombrós... ja tocava pernilet que els del Trail que porten un rastre, aquest any, i ens ho tiraven en cara.



Bé, són d'aquells dies, que només arribar saps que tot anirà bé, que darrere hi ha un club i unes persones involucrades en el que fan, amb molta il·lusió i amb un aniversari sonat, 25 anys de club... ufff a veure si nosaltres arribem en aquesta il·lusió.

Esmorzar pels participants, ni una cola per recollir el dorsal, un ambient de gala i una bona sortida amb els arcs dels patrocinadors muntats, això motiva i en ganes d'arrancar... i quina sortida a 40 o més, i això que és neutralitzada al pas per la població, una mica més i em quedo l'últim. Després vindria, com sempre, on anar ficant-se cadascú al seu lloc, i els primers km de pujada o deixaven clar.



El recorregut, l'esperat amb molta pista i bons trams de senders, però molt ràpida, els primers en 2h a meta, això ho diu tot, també la calor dels que arribem cap a les 12h del matí ho hem notat, però no hem patit de res, bons avituallaments i tot molt ben marcat.


Felicitar a tota la penya, però menció especial a aquests dos cracs que sabem que han ficat molt de temps, patiments i nervis per portar-ho a cap, Ximo, Sergi sou molt bons!!!

Endavant i a per la Bandejats 2.5!!

Ara ja sabeu, llistó alt per la Duextrem, que ens toca!!!

(Nando)

No hay comentarios:

Publicar un comentario