lunes, 25 de mayo de 2015

Fredes-Coratxà-Masmut-Fredes

El diumenge fem una de les sortides més repetides del calendari, jo personalment, no canso de fer-la i enguany, buscava com fem alguna variació, però és molt difícil de superar. He de donar les gràcies a Jaume Vidal per ensenyar-nos aquesta volta amb els Cabrings ja fa uns quants anys.



Se surt de Fredes, aquesta vegada aparquem a la Colònia Europa davant del bar, pel que pugui passar jajajai agafem ràpidament el GR per anar cap al Boixar el més per senda possible, un cop allí, sense perdre temps, direcció el Coratxà enllaçant el PR que els uneix.


Al Coratxà fem la pista cap a la Puntassa on parem a esmorzar un bocadillet i altre un bocadillot segons gana jajaja (mireu foto) fem la visita a la Cova i a senderejar un bon rato. Sendera de la puntassa que es troba prou neta i com sempre foto a les impressionants roques Masmut. Com el bo, no sempre és curt, continuem pel PR per baixar fins al barranc de les roques on allí sí que ens queda la segona part de la ruta, la pistera que ens remuntarà de nou a Fredes.



Algú cop m'ha passat pel cap invertir la ruta, per evitar pujar a Fredes i sortir de Peñaroya, però el treball que es fa, a les sendes del principi és important i potser no les gaudiríem tant si estesen al final de la ruta.



No rés, als que no hem vingut, als que no l'heu fet mai només us dic que LA REPETIREM, segur!




(Nando)

No hay comentarios:

Publicar un comentario