martes, 12 de mayo de 2015

Entrevinyes a Bellmunt

El diumenge anem a Bellmunt, per l'Entrevinyes. Bona matinada de 20 Montbikers per arribar a temps, i sort, perque la cola pel dorsal era important.

Després de la prova de la primera edició, en aquesta ocasió, entren com a prova puntuable. Vull dir que, són gent jove i un club jove com nosaltres (recordeu que Montbike només té 8 anys) i que costa molt més, del que pareix, muntar una cursa, i que jo també recordo els primers Duextrem's, els errors que vam cometre i que sobretot intentes que no passen més.

És cert, que probablement, després de la prova de la Torre, la caiguda és important, i que tenen moltes coses a millorar, i corregir, i així els i direm, però tot i això, no es pot negar les ganes d'amb un bon circuit fer-mos passar un bon matí.

De l'esportiu, dir que, el recorregut era com l'any anterior tècnic i trencacames, molt semblant al que estem acostumats i per aquest motiu les sensacions dels Montbikers en general han estat bones.






Felicitar a Cristina Puyo, que no tenint un bon dia, ha pogut pujar al podi en 3era posició, i el més important, es fica com a lider femenina de la Xallenger!!!

Ara, la Xallenger té tres setmanes fins a Roquetes, un club experimentat, amb anys de bagatge i un recorregut diferent amb 50km i els ports com horitzó, casa nostra, on esperem ser també el club més nombrós.


(Nando)

No hay comentarios:

Publicar un comentario