lunes, 29 de febrero de 2016

Argilers i Coll de l'Alba amb els Cabring

Diumenge, amb la ciclogènesis explosiva i el ventet de les terres de l'Ebre, decidim fem una volta pels Argilers i Coll de l'Alba. 


Tot i que la gent es va agafar el dissabte de "sofing" i amb el watchapp ple de plats de dinars i sopars, som un grupet endreçat que ens presentem, a més, tenim la sorpresa de trobar-mos amb els Cabring Xavi i Tino, que també pujàvem com nosaltres en la mateixa direcció.



Feia temps que no coincidíem i anem junts fen la primera part dels Argilers, amb les clàssiques sendes de la serreta de les Veles i la zona dels Argilers. Ens trobem batuda, mal senyalitzada, ja que accedim a ella sense cap previ avís informatiu, i després d'unes intenses paraules amb un esbojarrat, que fins i tot, ens pega un tir a l'aire, decidim parar i esmorzar a l'espera de què finalitzen la seva jornada.


Pugem pel GR en direcció el Coll de l'Alba on Tino i Xavi peguem mitja volta per compromisos i nosaltres pugem fins al Coll de l'Alba. Allí, la zona bonica, amb la Secreta i la senda de la cursa de Tortosa que ens porta al Barranc de Sant Llatzer.

Tornada en vent a favor i ganes de cerveseta fins a Amposta.

Bona sortida i ara a preparar la Mitja marató el proper cap de setmana.

Les fotos de Rodri....

No hay comentarios:

Publicar un comentario