lunes, 17 de octubre de 2016

Benifallet, Mortero i Cardó


Bona sortida la del diumenge, per fer una de les bones pujades de les contrades, Mortero. Sortim a les 9:00h de Benifallet una bona collada, intentant no perdrens amb tanta boira, sort que portem a Diana que ha fet un parellet de vegades Som i arribem a Tivenys sense equivocar-mos jajajaja.

Allí fem la primera novetat i pugem pel costat del cementiri en compte d'entrar al poble, molt millor amb sendereta de pujada inclosa, un cop dalt seguim, ara si, la pista de Mortero.
Fem parada al Mas de Mortero per esmorzar avui no tenim pressa i les xarrades pujant van que peten, que si aquesta senda que si aquella, ens acompanya també Mauro avui, i s'ha de treure-li el suc ;)

Un cop al Coll de Mortero agrupem i fem la senda que com sempre té bons trams i alguns més tapats però només el canvi de vegetació i els bons trams compensen.

foto de David que feia dies que no acudia a la crida Montbiker!!

La baixada cap a Rasquera es queda a meitat i girem cap al Barranc de les Esplanelles per fer ara si l'última sendera de Rixer per arribar a Benifallet a bona hora de fer un parell de cervesetes.



Diumenge proper si el temps ho permet, pujarem a Caro a fer una volteta a la Mola.


Fotos de Rodri aquí....



(Nando)

No hay comentarios:

Publicar un comentario