lunes, 16 de enero de 2017

Argilers-Coll d'Alba-Bitem


Bé, diumenge fem una sortida a la recerca de llocs perduts i recòndits, on només aquells vells de les contrades recorden com arribar-hi, on es diuen que hi ha senderes ocultes i que només gurus coneixen i fins i tot hi ha FLOW jajaja. Bé, en forma d'intro, i que ningú s'ho prengui a mal, diumenge anem cap a Bítem, perquè realment només fem una baixada allí.


La idea és acumular una mica de Kms i desnivell per la propera a la Pica, sortim tipus excursió de cole, on l'autobús passa a buscar als xiquets, d'Amposta 5, que anem direcció la Serreta de les Veles per trobar-nos en 4 Camarlencs i 1 Aldeà.


Ja som 10 i marxem cap las Argilers on fem un parell de senderes i amunt en cerca del camí dels rajolers i el GR al Coll Redó. Allí foto en Isaac i Vale, que vénen a saludar-nos, ells continuen per les contrades i nosaltres direcció el Coll d'Alba on ens espera només Mauro....a Mònica no li perdonem no acompanyar-mos però això ja ho parlarem en persona jajajaja.


Ara toca anar direcció "La pista la guerra" per pujar als ventiladors i d'allí fer l'esperada senda de baixada cap a Bítem, senda molt revirada i amb alguns baixadors de "OLE TU" molt bona i que reservem com ens han dit la ubicació pel proper ENDUBITEM, aquesta ens deixa prop del Pilar i aprofitem per també rematar la zona.


Cerveseta a Bítem i descans guanyat, només queda la tornada a Amposta que en vent a favor fem en menys d'una hora.

Vídeo de Rodri


Ens veiem a la Pica nois!


(Nando)

No hay comentarios:

Publicar un comentario