lunes, 27 de marzo de 2017

Pel Montsià -Pla de Gallos


Bona sortida, en un dels clàssics del Montsià, al Nadal ja vam fer una primera baixada pel Pla de Gallos (Pla de la Galla) però en aquesta ocasió, fem una bona sortida amb les senderes dels Bandolers i la Gossera.

Bé, sortim a les 8.45 d'Amposta i arreant fort anem fins a la Ràpita i el passeig marítim per on ens dirigim a la pujada cap als Bandolers, senderejant i prement per no fer esperar massa als "pajaros" aquests que estan forts. En un trencacames amb els llops estirant a la part de davant.


Després, pugem la gossera fins dalt per fer la baixada, que com sempre, està prou pedregosseta però es pot anar fent ,sense contratemps acomiadem a Gerard, Ramón i Iban per compromisos i nosaltres fem la pujada del Napo per encarar la part final fins al Pla de Gallos. Foto i reagrupem per, ara sí, fer el plat fort, amb la baixada pel GR fins al Mas de Miralles.


Dir, que en aquesta ocasió hi ha més pedra solta que al Nadal però per contra avui la trobem seca. A bona hora tornem a Amposta per fer la cerveseta i ja pensant en l'arranc de la Xallenger a Tivissa el pròxim diumenge.!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario