martes, 14 de marzo de 2017

Xallenge a Almatret


Diumenge concorregut d'activitats, potser, dels caps de setmana amb mes Montbikers escampats, teníem dos grups de BTT uns a Almatret i l'altre a la Volta Aragó (esperem crònica!), els triatletes a la marató de Barcelona, els del trail a Xerta a l'UT Les fonts i un altre grup a la 10K de Deltebre.



Tot i aixi, un grupet anem per la famosa marxa d'Almatret, he de reconèixer, que supera el que m'havien contat, una passada de recorregut amb tres llargues sendes de baixada, a quina més espectacular...i com no les vistes i remuntades al parc eòlic.


No hi ha estat per ganes però els compromisos amb l'organització del 10K i mitja ens hi han impedit venir fins a enguany, però el que és segur que tornarem, 450 bikers prenen la sortida i això ho diu tot.



L'organització perfecta, amb molt bons avituallaments, currats i que tenien de tot, també ven col·locats que és important. El marcatge correctíssim sense complicacions i per ficar-li una pega, que no en té, em van sobrar els dos últims repetjons quan teníem el poble davant ... i la cerveseta preparada jajaja.



Felicitar-los i tornarem segur!!!

Fotos de l'organització aquí...



Nando

No hay comentarios:

Publicar un comentario