lunes, 23 de octubre de 2017

Fredes-Boixar-Coratxà i roques Masmut


Bona sortida la del diumenge, d'aquelles que per moltes vegades que la fas, mai et cansaries de fer-la, paisatges com les Roques Masmut, el pas pels Pobles, com Boixar o Coratxà, i com no, per passar un matí amb els col·legues que no té preu.


Arranquem a les 9:15 de Fredes, és l'únic punt negatiu de la ruta, ja que cal fer una mica més de cotxe del normal, però compensa, fresqueta  i una mica de vent, però sabem que ràpidament es passarà tot, ja que agafem el GR direcció el Boixar amb pujada i comencem a bufar jajaja


Avui el terreny està perfecte, i les pluges d'aquesta setmana han compactat les pistes i senderes. El Gr està impressionant i en no rés, sortim davant del Boixar amb un bon somriure a la cara.

Passem el Boixar sense parar, avui no toca en principi parada al Bar i continuem a la recerca del PR direcció el Boixar i no fer els 9km de carretera.
Em guardo l'encontronada amb el caçador, perquè no vull tornar a encendrem amb aquest col·lectiu, i que vull pensar, que només és qüestió d'algun energumen com el que vam topetar, però MAL LI CAIGUI UN LLAMP UN DIA D'ESTOS PER LA MUNTANYA jajajaja

Continuem va, i arribem al Coratxà, la sorpresa és que han tornat a obrir Hotel/Hostal del poble i amb el ventet i fresqueta, decidim entrar a fer el bocata dins.... xulo xeics ha quedat, recomano la visita.


Ara pugem fins a la Puntassa a 1290 metres i ja tenim coronat el punt més alt del dia, ara toca baixar per la senda de la Creu del Llop, senda molt llarga amb algun tram treballador però que està espectacular avui, amb poca pedra pel que ens té acostumat i molt d'agarre que ens fa gaudir al màxim.
Fotos de rigor al Mirador de les Roques Masmut i PR final per acabar la sortida com estàvem avisats.... amunt amunt fins Fredes.

Vull destacar a Miguel, que feia la primera sortida oficial amb els Montbikers, i m'ha recordat a  en els principis, patint, anant a la cua del grup.. pujant i baixant clar, que alguns direu que ara també jajajajaja, però en aquella mirada d'això jo també ho faré, dient booo i avant quant arribes l'últim, i mirant de millorar a les baixades. 


Miguel t'esperem a la pròxima crack,.... tija i frens i al lio!!!


(Nando)

No hay comentarios:

Publicar un comentario