lunes, 30 de octubre de 2017

Prat de Compte -GR i Coll de les Moles


Diumenge decidim anar a Prat de Compte i fer un canvi a la volta que fem al GR i al Coll de les Moles per baixar a la Via Verda i afegir al final un repicó al GR.
10 Montbikers a la sortida, amb el canvi d'hora aprofitem per matinar i a les 8.15 estem a Prat per fer el cafè, allí ens trobem amb els caçadors, on dialoguem de la sortida. He de dir que, al contrari que la setmana passada, aquesta s'han portat fenomenal, els hi hem comentat que anàvem al GR i ell caçaven allí, s'hi han disposat a deixar-mos passar i que avisarien del moment quant passaríem, tot un detall.


Finalment, hem decidit no fer nosa, i fer el GR en primera instància, sabedors que ells encara teníem per una bona estona per sortir i preparar-se, així no topetegem.
Anem directes al GR pel camí de Vilaubàs i fem la boníssima baixada per GR, on trobem per desgràcia motos de cara, tot i fer-los l'avís, de què no és correcte el que fan, passen de nosaltres i amunt, només podem desitjar no tenir un accident... la resta no està a les nostres mans.
Ara remuntem la pujada al Coll de les Moles, forta pujada en alguns punts que ens deixa preparats per esmorzar i preparar mos per la ràpida i boníssima baixada a la Via verda... per cert el baixador final encara està prou decent i no el perdonem.


Remuntada per la carretera, per no patir amb la bici al costat, avui no tenim ganes ;) i tornem al poble, ara si, anem un altre cop al Coll de les Moles per fer, la que havia de ser la primera baixada i que fem ara l'última, aquesta molt poc transitada, i es nota, però que fem prou bé, encara.


Bona sortida, llàstima no poder repetir el GR per la batuda però que tot i això deixa una sortida molt amena i exigent.
Ara, preparat per la cita anual amb la Moleta a Xerta!! Recordeu que les inscripcions són a les botigues habituals.


(Nando)

No hay comentarios:

Publicar un comentario