lunes, 6 de noviembre de 2017

Trobada BTT La Moleta -Xerta


Aquest diumenge és d'aquells especials, molta part de la culpa, de marxar tots els diumenges de casa en la bike, la tenen aquesta gent. I és que molts com jo, hem agafat l'afició gràcies a trobades com aquesta. Queden poques, si comptem la de Santa Bàrbara potser les úniques pel territori, i els Montbikers, tot i el vent, acudim a la crida.



He de dir, que ni de lluny a estat l'any de més fred o vent, recordo picar de mans i peus a la plaça de Xerta, i fem el carajillet i tot per agafar calor. Enguany sortida i arribada a l'estació de Xerta, bon lloc per aparcar i desplegar la volta, anem en primera instància cap a la zona del Barranc de les Fonts direcció Paüls, on fem una primera senda nova per l'ocasió bona senda que evita un tram de carretera si es vol anar cap aquesta població.
Un cop feta, retornem cap al Canal Xerta-Senia per la Senda i pel camí de pujada dels Campets. Enllacem més sendes conegudes a les contrades del canal i Xerta a la zona dels Ametllets. Avituallament, que va molt bé, per agafar forces per l'última remuntada cap al Perillo i el llac d'Usera on fem també les sendes corresponents i típiques de tantes trobades.
Ara enllacem varies sendes a la zona d'Aldover per retornar tots agrupats cap a Xerta, on ens espera la merescuda cervesa i xarreta amb els companys.
Només donar les gràcies a tot el BTT La Moleta un any més, i van 17, per aquest dia de germanor i que tot i el vent ha aplegat quasi a 100 bikers... jo diria amics, per passar un diumenge impressionant.

(Nando)

No hay comentarios:

Publicar un comentario