lunes, 20 de noviembre de 2017

Trobada Fira de l'Oli -Santa Bàrbara


Un any més, acudim a la sortida de la Fira de l'oli, marxa que per proximitat i format, agrupa a les actuals dos variants del btt al club, els anomenats "endureros" i els "xalengueros", bé en definitiva, que sempre fem molt bon grupet i en ganes de xalar.


Enguany, teníem com novetat, una nova senda a Godall, amb molt de recel ben guardada pels creadors i que no descobrim fins a la sortida.
La volta, més a menys habitual, amb les sendes d'aproximació a la Serra de Godall, fent Vilallarga, per encarar la pujada a l'antiga pedrera, remuntada fins cap d'Acens pel final de Talaies i baixada cap al Racó podrit (antigament nomenada racó del Panís), on el terreny solt, a fet més difícil la baixada.
Remuntem cap al Coll Redó i tornem a estar a les antenes, en alguns bufits clar. Ara sí, encarem la baixada cap la novetat, passant per Talaies i el primer tram de Palometes, on ens desviem per la nova senda que enceta un nou nivell a Godall, jo diria l'Extrem (jajajajaja).

vídeo de Miquel Sancho

Bé, senda molt penjada en alguns trams amb baixadors brutals i que amb poca traçada, corbes molt tancades i el terreny molt solt, a fet pràcticament impossible completar-la a cap participant de la marxa, i el 90% fent més trams a peu que dalt de la bici.
No vull desmerèixer, en absolut, la feia i les ganes de tenir una senda de nivell Enduro a Godall amb baixadors importants i adrenalina "a tope", però crec que, aquesta senda, potser no és apta per una trobada i molts no l'han gaudit. Només espero, que a poc a poc, millori amb el pas dels bikers i la puguem gaudir com els altres clàssics de Godall.
Vinga, gràcies la UCSB de nou pel gran esforç que fan, any rere any, per mantenir aquesta trobada!!!

(Nando)

No hay comentarios:

Publicar un comentario