lunes, 4 de diciembre de 2017

Volta Serra Montsià


Diumenge sortim pel Montsià, teníem previsió de vent i fred, i fem una de les sortides més recorrides en aquests casos
Pels veterans és la volta del segon Duextrem, ja fa 7 anys d'això, i es tracta de donar la volta a la Serra del Montsià saltant per la zona d'Alcanar.


Sortim puntuals a les 8:00h de la Fina, només 5 Montbikersabrigadets això sí, però sense el temut vent, i en només 50 minuts estàvem al Mas Mulet, es nota que teníem pressa per passar la nevera de Freginals i les Ventalles. 
Sense parar, emprenem la pujada pel sender de Roca Roja i al encreuament ja amb la senda al poblat ibèric d'Alcanar parem a esmorzar.. quatre vidiets distrets i rient, no de fred, tornem a arrancar per fer la part de baixada a la fàbrica del Ciment, aquesta part molt degradada, solta i en molta pedra al mig, avui no és dia d'aquesta senda.


Ara, i només són les 10.. la veritat estem flipant una mica, anem fent el camí dels Bandolers i després d'algunes de les sendes emprenem la pujada a la Gossera (L'antena pels Ràpitencs) on ens dividim, els que tenen ganes de més pedra per l'Antena i Ramon i jo per la Santa.
Ara retrobats tots emprenem el camí de Canicia i pujada al Napo, tram on ja pesen les cames però fem a bon ritme. Últim tram, amb el sender que lluitem fins al encreuament de la Font d'en Burgar i després un ratet d'espenyar la bici per coronar el Pla de Gallos.

Fotos de rigor, amb un dia que ha quedat espectacular, i baixada pel GR que està netejat com feia anys que no veia, impressionant baixada que fem molt ràpida per arribar al Mas de Miralles. Hora? Les 12:20 .... s'ha de continuar i remuntem pel mateix Mas per fer les locals de cartutxos i ermita.


Boníssima volta, que permet fer una bona trompada en dies on les previsions de temps no són massa bones, i destacar el GR que està en perfectes condicions.


(Nando)

No hay comentarios:

Publicar un comentario