viernes, 12 de octubre de 2007

Vall de l'infern.

Molt bona sortida de uns 26 Kms, amb la participacio de Jonatan, Adolfo, Patxi, Ferran, Fabian i Nando.
La sortida desde Xerta, amb una pujada sense temps de calentar, per arrivar fins el canal de la població, ens a fet despertar rapidament a tots, i després d'uns pocs kms pel constat del canal hem començat la forta pujada fins la Mola de Xerta, en la Font Nova hem descansat i després d'algunes fotos amb més o menys perill (paseu per la galeria) hem començat una forta pujada a peu d'uns 30 min fins coronar la Mola, on teniem unes magnifiques vistes.

A partir d'aquest moment, hem começat la sendera de baixada fins arrivar a la Vall de l'infern (on un servidor a conegut el Lado Oscuro de la BTT) una primera part molt bonica entre els pins, però que després s'ha complicat molt en el seu tram pel barranc, sense contar amb el perill dels caçadors que hi havien. Per finalitzar la sortida, hem continuat un troç per la carretera per arrivar a una sendera més curta però no meny bonica, que ens a portar fins la Sud on per la Via Verda hem tornat a la població.

Només hem quedar donar molt d'anims a Alex que per motius de salud no ha pogut venir i animar a tots els altres companys a apuntar-se a les pròximes sortides.

4 comentarios:

  1. de la surtida no cal afegir res mes per que nando la ha explicat perfectament nomes afegir que he patit molt pero he disfrutat molt mes i sent la primera surtida que he compartit amb fofo he vist que es un CRAK. jon.

    ResponderEliminar
  2. Tenen rao molt bona sortida, para tornar a fer, l'unic una mica perrillos era la batuda de jabali que tenien montada uns caçados per lo barranc, de quan en quan sentiem la trompeteta,despres mos em trobat en los gossos per lo costad nostre, algun de natros li agafat canguelis, hem continuat baixat sense perdre lo tems per si de cas y quan mos pensabem que ja los habiem deixat detras als caçadors mon trobem un a la vora de la sendera esperant, que farem.Tambe comenta que estan fen unes obres y han destrossat un bon tros de sendera aprop de la l'asut.

    ResponderEliminar
  3. Hola soc el Toni de Gandesa.

    Aquesta sortida pareix que ha de ser molt maca, llastima que nosaltres tambe voliem venir amb vosaltres per fer-la, pero al final per motius de feina no vaig poder contactar amb el Jon pel messenger, res amics aixo es tindra que repetir. Vinga fins a la Salsadella. Salutacions Ampostins.

    ResponderEliminar
  4. Gracies pels anims, el metge m'ha diagnosticat tendinitis rotuliana, aixo vol dir que en tinc per una bona temporada sense agafar la bici.

    ResponderEliminar