lunes, 12 de enero de 2009

Casetes Velles -amb neu

Ja feia temps que esperaven un dia com el d’avui, sense anar mes lluny, des de l’última pujada a Casetes Velles amb neu, al 2006, i finalment Adan, Ferran, Jonatan, Pili, Dieguito i Nando anem cap al Mas per fer la pujada per pista i la baixada per la sendera, tots teníem recel de com ens trobaríem la pista de pujada i el fred que podríem passar, però finalment i segons contaven els companys la pujada a estat molt fàcil i fins la Cova del vidre pràcticament no hem trobat neu, i molt poques plaques de gel. Després, i de forma quasi immediata, la neu a fet acte de presència a tota la pista, però no es trobava gelada i les roderes dels molts cotxes i quads que pujaven ens permetien anar amb molta tranquil·litat, a més, de les parades habituals, aquest cop, en parat a veure la bassa que es troba pràcticament a la última pujada abans d’arribar a Casetes Velles, es trobava totalment gelada i per sobre es quedaven les típiques pedres, les bicis allí ja es quedaven plantades amb molt poca dificultat.

Arribem a la entrada de la sendera i per la nostra sorpresa no hi havia cap rodera de bicicleta, anàvem a obrir el camí, això ens a permès xalar una mica més del que pensàvem, ja que en alguns trams, no sabíem si seguíem o no la sendera i les bicis es quedaven totalment cobertes de neu... una xalera sense descripció!!!!

Jo mateix pensava que seria molt més perillós baixar amb aquestes condicions, però no, la mateixa neu et frenava i no tenies possibilitat de caure o sortir per d’alt. Una vegada passat el primer tram de la sendera aquesta anava quedant més neta, i ara sí que, amb les pedres i el terreny banyat hem anat en més compte, llevat d’alguna relliscada sense conseqüències tot anat perfecte, als cotxes ens esperava el nostre company Jonatan que, finalment, havia decidit baixar per la pista amb un altre aficionat a la bicicleta que anava tot sol, la seva experiència també intensa.... només cal que mireu com a acabat la sortida.

Un matí perfecte, on alguns de nosaltres hem fet l’estrena sobre neu, i que ens a deixat un molt bon record del que es pot gaudir amb la nostra companya la bicicleta. Esperem poder gaudir, si pot ser aquest hivern, d’algun altre dia com aquest.



(Nando)

No hay comentarios:

Publicar un comentario