domingo, 22 de febrero de 2009

Cova del Bou

Al segon intent i després d’ un inici de dia una mica liat, els companys de Cabring que no ens han vist a les 8h del matí, i coneixent la nostra puntualitat, han sortit disparats cap a la Sénia on dins de la pista del Mangrané ens hem trobat tots.



Així, avui erem els ja nombrats amics de Cabring Team, Jaume, Tino, Lluis i Felip, dos companys de Roquetes que no es volien perdre aquesta sendera, Santi i Joaquin, i els habituals Ferran, Xavi, Liberto, Pili, Adan i Nando de Montbike, total 12 bikers cap a la Cova del Bou.
A la sortida, hem dividit el grup segons les ganes d’escalfar per la forta pujada fins la sendera i Adan i els companys de Roquetes han sortit del Pantà, Cabring Team de una mica més endins i els restants de Montbike, que no coneixíem el circuit, de l’àrea de la Fou.
Ja passat l’encreuament amb la pista del Pi Gros ens hem reagrupat i després de poc menys de 2 Kms hem trobat la pista a l’esquerra amb la cadena per deixar la pista de Vallcaneres, allí hem fet una parada per menjar i preparar les bicis per la llarga baixada que ens esperava.
El següent tram era un bonic i agradable tobogan de pujades i baixades per pista trencada que poc a poc s’ha anat fent sendera fins arribar a la Cova del Bou, preciós paratge de roca que ens deixava la font del Teix justament baix nostre. Hem escollit la sendera que sortia més a l’esquerra per allargar notablement la baixada (mireu el gràfic, pràcticament 6 Km de baixades amb poca pèrdua de cota),la primera part, per dir-li d’alguna forma, era la més tècnica amb un fort desnivell i pedra solta. En molt poc tros la cosa a canviat bruscament per passar a ser una ràpida sendera de pinassa amb petites pujades i baixades i de poc grau tècnic, una passada!!!!.


L’últim tram, amb més desnivell, tenia forts revolts que ens feien mantindre l’equilibri per poder agafar-los, però sense cap complicació tècnica en la majoria d’ells i es podien anar fent, i així, sense cap incident ni caiguda, hem arribat tots cap als cotxes ens menys de 3h de rodatge.... i ja hi ha qui prepara la pròxima visita a aquesta magnifica ruta amb una increïble sendera comparable a la ja coneguda de Casetes Velles.

Les fotos .........aqui

(Nando)

No hay comentarios:

Publicar un comentario