domingo, 15 de febrero de 2009

Vallcaneres i sendera ..... aigua!

Bé , com vos han avançat al xat, el diumenge ens trobàvem al peu del Pantà de la Senia 7 montbikers, Adan, Ferran, Joan, Pili, Liberto, Fabià i Nando, a més dels companys de Cabring Team Jaume i Tino, i per amenitzar la festa i marcar ritme Joan Redò, però ens trobem amb la inesperada pluja i boira que ens va fer tirar arrere.....


després de meditar si anàvem a esmorzar o fèiem esport, ens marquem la possibilitat, de aprofitant, que teníem les bicis als cotxes, anar a Ulldecona per fer la Sal i el Mulet, Redó ens comenta que aquestes senderes les acabaven de netejar i podíem ser una bona alternativa.

Així, fem la bona pujada per sendera de la Sal i la molt tècnica baixa fins el Mulet on remuntem la pista de l’esquerra per fer la coneguda i ràpida sendera del Mulet, però ens trobem, tal com havia dit Redó, que l’acabaven de netejar, però totes les rames estaven malt tirades dins de la sendera i anàvem tenint que parar per llevar-les dels canvis.

Tot i la mala sort de tenir que anul·lar la sortida, varem disfrutar de dos senderes ja conegudes amb un bon ambient, esperem tornar a tenir als guies de Cabring per fer el 2º intent a la nova sendera de Vallcaneres.

Les fotos ..... aqui

El track .... pròximament

No hay comentarios:

Publicar un comentario