domingo, 8 de febrero de 2009

I KDD Montbike



Finalment i amb tot el que ens queia aquest fi de setmana, aigua i molt, però que molt de vent, 25 aficionats a la BTT ens trobàvem a Godall a les 9:00, una bona representació de Montbike, com no podia ser d’una altra manera, i els amics de Cabring Team, La Moleta de Xerta, els companys de Santa Bàrbara, els nous amics de la Ràpita i algun company més, ens disposàvem a fer el circuit marcat amb les tres senderes; no menys important, recordar als nostres companys de Gandesa, que degut a les inclemències del temps, finalment, no han pogut baixar, tot i les trucades d’última hora del nostre gran amic i company Toni.
Comencem la sortida pel camí de les Oliveres Mil·lenàries per agafar rodatge i ràpidament començaríem la remuntada del Pixador on perdem a dos dels integrants de Montbike, Dieguito per problemes físics i Joan Beltran amb el canvi trencat, després de la exigent pujada fem la primera i més tècnica de les senderes, on tenim una caiguda del nostre company Jaume que finalment, i després d’aguantar la segona sendera, el faria abandonar amb els demés membres del Cabring Team.

Aquesta sendera ha deixat un bon sabor de boca per la seva complexitat i tècnica i ràpidament i després del reagrupament, retornem per pista i asfalt fins el peu del Cap d’Asens on ens deixa Jose Maria que, fins aquell moment es trobava per la part davantera del grup, per necessitats familiars. Remuntem el Cap d’Asens i la pista de la Caldereta per fer la coneguda sendera del Medi ambient, ja que és la sendera que amb zones amb molt de fang ens a portar a aquesta area, i allí hem fet la parada de menjar i veure..... alguns fins i tot en bota!!, queda la promesa que a la pròxima KDD organitzar una “rostideta”.
Xerrades, comentaris i temps per conèixer als companys en un gran ambient que, per finalitzar, hem remuntat la Pujada a la Paridora per la pista que surt d’aquesta area, una curta pujada però amb alguns viratges amb molt de desnivell fins fer la ultima sendera, la més llarga, però la més ràpida també, amb un nivell de dificultat baix i que a fet gaudir a tot el personal.
Després de algunes punxades.. alguns més que altres, un company de la Moleta 3, hem finalitzat la sortida al mateix poble. 26 Kms Enduro amb 700 metres de desnivell.

Ah!!! I després dinarillo al Restaurant per celebrar-ho....

Totes les fotos.... que son moltes aqui.....

El track aqui.....

No hay comentarios:

Publicar un comentario