lunes, 4 de mayo de 2009

KDD - La Gilaberta

Dia dels que fan afició a la Btt, el que ens han deixat compartir els Companys de Cabring, Jaume, Xavi i l'animador de la festa Tino, que fins i tot ens a deixat gravada alguna caiguda sense massa conseqüències (els Nolotils ho curen tot!).
Bé, a les 9:30 i després de fer un talladet a Ca la Jepa, on tornariem per dinar, els Cabring i els membres de MontBike, Pili, Liberto, Xavi, Ramon, i Nando ens disposem a fer la temuda pujada al MontSagre, amb uns Kms sense descans i pendents considerables, que el nostre company Jaume anava gravant en vídeo, esperem tenir prompte el mega-reportatge promès.

Aquesta però, no seria la part més dura de la sortida, i una vegada coronat el MontSabre i feta la primera baixada per sendera, arribem a la font on pararíem a fer el bocata i agafar forces per emprendre la pujada al Coll de la Gilaberta.

La segona part de la sortida, és tota per PR ,amb tobogans de pujades i baixades sense perdré massa cota, però que et demanava un alt esforç físic, aquí, tenim alguna caiguda sense importància i algun problema mecànic, que és subsanat pel mecànic de l'expedició Xavi.


Després, passaríem a la baixada espectacular, també pel PR, que ens portaria fins el Canaleta, on creuem el riu sense cap relliscada, i sense refrescar-nos molt, tornem a pujar per sendera molt tapada fins, i per fi, fer l'última de les baixades fins la Farinera d'Horta.
Per acabar, una llarga baixada per la futura nova carretera fins arribar a Prat de Compte on ens esperaven unes Coca-coles fresquetes abans del merescut dinar.
Total 1500 mts de desnivell en 37Kms que donen fe de la dificultat de la sortida.

Ara només esperar a la pròxima que tenim amb Cabring, Els tres rius, que no sent una sortida tant exigent, també ens permetrà visitar un altre indret, dels bons dels Ports.

Les fotos aqui....
El track aqui ....

No hay comentarios:

Publicar un comentario