lunes, 18 de mayo de 2009

Marxa Marató del Riu Ebre

El diumenge, ens varem desplaçar a Xerta per realitzar una de les curses amb més "ganxo" de les que tenim a prop nostre, i és que no podíem falta a aquesta nova edició que ens preparaven els nostres amics de la Moleta.
Pili, Liberto, Dieguito, Lluis, Nando i Jonatan arribem prompte a la sortida per poder col·locar l'expositor del sorteig de la nostra cursa i fer la xerrada amb els companys.
A les 9:00 i molt puntuals prenem la sortida i comencem els primers kilòmetres per Via verda a una bona velocitat, un incident a un del túnels ens fa parar un moment però reanudem la marxa per encaminar-nos a la primera de les pujades, aquesta tots la coneixem d'altres anys, però tot i així no deixa de ser espectacular.Després d'alguns kms de baixades i pujades amb menys calat, arribem al punt on tenim que decidir si fer o no la llarga, i després de meditar-ho una mica i tenint en compte que Liberto patia molt amb l’al·lèrgia, preferim marxar tots a fer la Curta...... no sabíem la pujada terrorífica que ens esperava amb pendents de 25%, sort que era asfaltada.

Per sorpresa nostra, Pili que anava uns minuts més retrassada ens truca per dir-nos que es veia en forces de fer la llarga i cap a Miravet que anava, finalment arribaria la 1ª de les dones amb un temps de 4:45:00, felicitats.Nosaltres arribem més o menys tots junts amb el sabor agredolç de per pocs kms no haver fet el recorregut llarg, però amb la satisfacció d'un bon dia de Btt amb molts companys de les nostres terres.


Classificació Llarg:

Diego -- 69 -- 4:04:10
Pili -- 114-- 4:45:00 (1ª Dona)

Classificació Curt:

Fernando Juan Aparicio -- 8 -- 3:40:40
Liberto Muria Lor -- 9 -- 3:41:10
Jordi Garcia Subirats -- 10 -- 3:43:25
Jonatan Esteve Obiol -- Problemes tècnics

No hay comentarios:

Publicar un comentario