lunes, 25 de mayo de 2009

KDD - Tres Rius a Arnes

Com en les bones pel·lícules, que tenen, fins i tot intriga, el diumenge 16 Bikers acudim a la última de les Kdd's de Cabring (d'aquesta temporada), no els nombrarem a tots, però si destaquem a Jordi i Juanlu que venien per primer cop en natros i a Toni de Gandesa que va fer un esforç tot i un accident d'última hora. L'amenaça de pluja no ens va fer desistir, potser pel dinar que sabíem que tindríem després, i cap a Arnes que fem cap.



La sortida, sobre les 10 del matí de l'aparcament d'Arnes, agafem la pista que ens portaria cap als Estrets i després de fer una primera sendereta comencem a remontar pels Estrets fins l’Àrea de la Franqueta, fins aquí passeig de "Verano Azul", la gent amb ganes de Enduro i animats emprenem la forta pujada per pista, passem amb enyorança l’entrada a la Sendera de la Pell Negra i continuem remuntant fins passada la bassa forestal on esmorzem i agafem forces per emprendre la segona de les senderes, molt llarga, ràpida i amb fort pendent per arribar al riu Algars.


Travessem el riu, una, dos, tres, quatre ...... buf no se quantes vegades, les bicis patint les conseqüències.... eren tot sorolls i frenades defectuoses, continuen la pista fins desviar-nos a la dreta per una forta pujada per sendera, bicis al costat 20 minuts, tal com anunciava el guia, fins arrivar al Coll de Xertò.


Baixada per sendera molt agradable de dificultat baixa amb remuntades que es deixaven atacar per arribar al tercer dels rius el de les Valls, pista sendera i retornem a Arnes per la pista dels Estrets. 36Kms i quasi 1000 mts de desnivell positiu, una mica de coc i una repassada a una font.

El de després, ja sabeu, dinar a la Fonda i sorpresa pels participants.

Moltes gràcies a Jaume, Xavi's, Lluis, Felipe i Tino per aquestes tres trobades on hem disfrutat com a crios i passats uns molts bon moments.

Les fotos aqui....

El track aqui..... (Gràcies Toni)

2 comentarios:

  1. Bona ruta pels Ports i bona feina la de Nando; fa les fotos, munta i realitza els reports de les qddes, i com no, pedala com el que més.
    Fins aviat
    Jordi

    ResponderEliminar
  2. Gràcies Jordi, fem el que podem. Esperem veure't estos pròxims dies, sobre tot el dia que farem el recorregut de la cursa.

    ResponderEliminar