lunes, 1 de junio de 2009

3ª MARXA CICLOTURISTA AL RIU EBRE AMPOSTA - CARDO - AMPOSTA

Aquest diumenge els JOVES CICLISTES D 'AMPOSTA organitzaven la 3ª Marxa cicloturista al riu ebre i puntuable per a la xallenge catalana de cicloturisme 2009. La prova va tenir un gran exit de participacio amb els temps que corren quasi 120 corredors es van presentar al pavello municipal d'amposta per fer el recorregut Amposta-Cardo-Amposta. Des d'aquí dona la enhorabona i destaca el gran treball que han fet Xavi Segarra i Juan Andreu amb tots els demés companys del club per a que aquesta marxa tire endavant i espero que el proxim any tingue molt mes èxit.
El punt culminant era la pujada a Cardo , jo mateix era l'encarregat de donar la bandera verda a l'entrada de Rasquera ,per a que cada participant ensenyes com estava de forces , les primeres rampes son bastant dures després a mitat trobes un descans i la part final es tornar a empinar bastant.

Els tres primers classificats:

1-David Caballe (restaurant Can Víctor)

2-Roger (La Rapita)

3-Amador (Amposta)

Montbike també va estar representat amb Pili i Liberto que van fer una molt bona pujada quedant a 13 minuts del guanyador, ja que tots dos van entrar al mateix minut. El guanyador com a primer classificat dels Joves ciclistes d'Amposta va ser Iñaki Dominguez entrant en novena posicio , donar-li la enhorabona per la cursa i per la recent paternitat.