lunes, 8 de junio de 2009

Jalance '09

Crònica personal, però que mereix la pena, no només pels 160Kms realitzats, ni els 3400mts positius de desnivell, que són les dades que sempre mostrem; me quedo amb el gran fi de setmana que m’han deixat compartir la penya Btpabajo de Enguera i en especial al meu cosí Vila que és qui no ha parat durant un any en que anés a aquesta 4 edició de la Trobada de Jalance.

Sortida “pistera” dividida en dos etapes el primer dia sortida des de Enguera per realitzar 80Kms en direcció a Jalance, a les 9:00 sortim del punt de reunió, ADENE associació que ens acompanyaria amb dos tot terrenys per tota la sortida i que portarien les bosses, i el menjar i beure dels dos dies.


Este primer dia és el més dur, amb tres fortes pujades per realitzar,que acumulen 2000mts ,la primera pujada a l’Alambin on per pista, molt correcta i desnivells acceptables fem la primera parada per esmorzar i agafar forces, després, pujada al Caroche, mítica pujada per aquest club, ja que és una muntanya com per a nosaltres Caro, que sempre la tens en perspectiva.
La pujada, de les que recordes tota la vida, llarga, dura i amb trams impossibles per la gran majoria amb molta terra solta, després, vistes impressionants de la serra i el dinar.
Baixada i plans ens anirien aproximant a Jalance i quan ja pareixia que tot havia acabat l’última de les pujades (o tachuela que diuen ells) el Alto Alcoa, que no sent molt llarga si tenia forts desnivells i això amb 70 Km al cos, arribada a Jalance amb la reserva encesa i pensant: on t’has ficat!!!!!
Dutxa ràpida per no quedar-te sense aigua calenta i tots al Bar on vam “disfrutar de lo grande” amb un final de festa en tambors i espectacle al carrer, sopar i de cubates....... uns pocs valents.


El segon dia menys dur, però calia tornar y teníem per davant 1000mts de desnivell acumulats pràcticament en una única pujada el Cinto Cabra comparable a altres pujades que realitzem per aquí, després pràcticament 20 Kms de baixada brutals per pista y 30Kms de plans fins Enguera.

No tinc paraules per descriure el poder de congregació que té aquest club, en especial Alberto, Vila, Pau, etc. perquè me deixo a molts; que són capaços de reunir a quasi 40 tios per sortir per quart any consecutiu a realitzar una sortida d’un fi de setmana, amb una organització perfecta i el suport logístic d’una altra associació del poble.

Gràcies!

(Nando)

Crònica btpabajo aquí.....
Fotos Toni aquí...
Fotos btpabajo aquí...
Fotos Nando aquí....

Track etapa 1 aquí....
Track etapa 2 aquí....

1 comentario:

  1. Nando, dejaste en muy buen lugar a Montbike y muy buenas sensaciones entre la poca gente que no te conocia.
    Me alegro MUCHISIMO, que hicieses el esfuerzo de venir y me alegro todavia más ver como te lo pasaste.
    Espero que más gente de tu club se anime para el proximo año.
    Un abrazo fenómeno!!!!!!!

    ResponderEliminar