lunes, 26 de octubre de 2009

Font de la Tina

Este diumenge, tot i tenir tres baixes dels més habituals de les sortides, els notareu a faltar a la foto, 8 Bikers formats pels 5 Montbikes Fabia, Xavi, Ferran, Dieguito i Nando, i la super representació de 3 freelands de "lujo" Josep Barberà, Manel Torta i Toni (de Gandesa) ens llancem a realitzar l'esperada sendera de la Font de la Tina.

Així a les 9:00 i sense matinar, per una vegada, marxem direcció a la Ràpita per realitzar la coneguda sendera de la Gossera, durant la aproximació bones converses, algunes sobre I+D+I, altres menys tècniques.... i altres de rumors sobre, com va anar "El Salto de Fe" dels Cabring, la propera marxa de Santa Barbara, tot sense desperdici i en bon humor!!
La baixada de la Gossera no es troba en les millors condicions, encara que mai esta be, ara esta molt complicada, allí Ferran pateix una caiguda que a posteriori el faria baixara pel Pla de Gallos i no per la Tina, però pel demés tot correcte.

Realitzem la forta pujada fins el Pla de la Galla i allí amb bicis al coll durant un bon rato accedim a la esperada baixada de la sendera. El primer tram, increïble, amb un fort pendent que et feia estar frenat totalment la major part del temps, i amb corves impossibles pels menys tècnics, després de la Font, tram ràpid que et feia estar molt atent als obstacles, en definitiva, una passada de sendera, que tot i el mal accés et deixa molt content.


Finalment 40Kms de Enduro amb 1200 mts de desnivell, que no estan malament per una sortideta pel Montsià.
Ara una setmana de semi descans per la festivitat del 1 de novembre i preparant la sortida especial del dia 8 de novembre als Ports pels BTT, ja anirem informant. (Nota: Atento Barberà!!!)

Les fotos aquí....
El track aquí....

2 comentarios:

  1. Barberà està "atento y dispuesto".
    El dia 8 estarem el Josep Estrada "alies el capità" i jo mateix disposats al que convingue!!.
    Aneu fent llistat i analitzant com anirà el tema transport, per que els guies ja els teniu... Estarem en contacte mitjançant el correu personal, no?.
    Apa, ja direu!!.
    esgarrapa@hotmail.com

    ResponderEliminar
  2. Impressionant. Molt bon ambient i bona ruteta.
    Vindré més vegades.
    Aneu preparant-vos pel dia 8 de novembre per que ja tenim el Josep Estrada(àlies el Capità) i jo, marcada a l'agenda personal la sortida proposada per Jonatan aquest diumenge...

    ResponderEliminar