domingo, 18 de octubre de 2009

Serra d'Irta

Aquest diumenge, Fabia, Jordi, Xavi, Pili i Nando, ens hem desplaçat a la Serra d'Irta, una zona que no coneixiem però que gràcies al nostre company Iñaki i un dels seus tracks ,hem pogut realitzar la sortida.

Tal com ens havia avisat, la sortida constava de 3 senderes de baixada totes amb trams molt tècnics i que ens a fet estar molt atents als escalons i pedres que no faltaven; però, comencem pel principi, només sortir de Penyiscola, en direcció a la serra teniem la primera i més dura de les pujades, de uns 5 Kms i amb rampes dures per pista i que no han suavitzat fins la ermita de Sant Antoni, on hem reagrupat i descansat uns minuts.

Després, teniem una baixada i pujada per sendera que ens portaria a un dels paratges més interessants de la sortida, el Castell de Pulpis, però no, sense la sorpresa dels bous al mig de la pista que no ens feien molt bona cara.


Un cop fetes les fotos del Castell, sedera llarga i tècnica que ens tornava a deixar pràcticament baix de la última pujada. En uns quants bufits, hem tornat a pujar en busca del Mas del Senyor on deixem la pista i fem la segona de les senderes, aquesta amb un primer tram molt tècnic i una segona part molt entretinguda.
Per acabar, el remate final, amb una pujada al coll de la Torreta i llarga sendera fins el mar, tornada per la costa comentant les sensacions i la tornada després d'un parell de mesos de parada del nostre company Xavi.

Segur que tornarem a aquesta zona, que per terreny i caracteristiques ens dona la impressió d'estar a la Serra del Montsià.

Les fotos aqui.....

El track aquí.....

(Nando)

No hay comentarios:

Publicar un comentario