domingo, 28 de marzo de 2010

Arnes: Forestal i Pell Negra

El dissabte, per evitar compromissos familiars, els 8 Montbikers Adan, Pili, Liberto, Fofo, Carrete, Ferran, Jordi i Nando marxem a Arnes per fer una de les nostres clàssiques, La Forestal, en dos versions, la llarga i la curta, i el megaclassic de la Pell Negra.



A les 9:15 estavem preparats per sortir de la pista que porta cap a l'àrea de la Franqueta i emprenem el "mortirolo" de pujada per fer la Forestal en la versió llarga, forta pujada que, a més, agafem en gelat i amb un vent acanalat que dificultava la pujada, a l'entrada de la sendera Pili decideix anar a buscar el final de la pista per baixar per una altra sendera més ciclable i retrovar-nos a la Fanqueta, nosaltres emprenem la forta pujada per sendera que finalment s'ha de acabar passejant les bicis sobre 15min.

Arribem al punt més alt, fem una parada per esmortzar i gaudir de les bones converses, sobre tot, del nostre company Carrete, que feia dos mesos que no ens acompanyava... i tenia coses que contar (jajajaja).
Baixada molt tècnica, en la seva primera part, sobretot per les pedres soltes i final espectacular amb una ràpida sendera que ens porta al lloc de sortida, continuem en direcció contraria per arribar a la Franqueta, on recuperem a Pili i emprenem la pujada a la Pell Negra, pujada més suau però no despreciable que finalitza amb un principi de sendera on la gent demostra que també s'ha de "pelear" les pujadetes. La sendera continua estant en molt bon estat i ràpidament arrivem baix, tornada pels Estrets i..... estranyats mirem l'hora, 12:30, que fem?
Sense pensar-ho massa tornem a remontar la Forestal, però en aquest cas, la versió curta però molt agradable que ens vam mostrar el Cabring en els seus dos dies, pujada per sendera que amb les forces més justes, es fa amb molt de bufit i baixada per la part més ràpida de la sendera.
A la 13:15 ja estavem a Horta per finalitzar la sortida amb unes cervessets, dinartet i caferets, bé, algun caragillo sagrat també.
Sortida de les guapes, per no ser de les més exigents fisicament ni tècnicament però que segur que no deixa a ningú indiferent amb 23Kms (només) i 1200mts de desnivell.... una bona sortideta!

No hay comentarios:

Publicar un comentario