lunes, 22 de marzo de 2010

Pujada a la Torreta i diumenge de.... pedalada

Fi de setmana, molt diferent, on el dissabte marxem a fer una sortida Enduro, d'aquelles de poc pedalejar i molt disfrutar i un diumenge de relax amb una pedalada pel Delta.

Comencem pel dissabte:

A les 8h com és habitual ens reunim Jonatan, Alex, Jordi, Fofo, Ferran, Adan,Vicent i Nando per sortir direcció el Mulet, on deixem els cotxes i emprenem dos sortides diferents, Jonatan i Alex realitzaran la pujada a peu pels 12 Apostols i els altres sis, direcció barranc de la Caldera per pujar a la sendera que en portarà fins la Torreta.
Finalment realitzem només 12 Kms de Btt, però si xalem amb els més de 4km de sendera!!. Com es prompte Vicenç i Jordi decideixen fer la sendera del Ciment i tornar pel Rajolar i Fofo, Adan i jo tornem en cotxes per revisar una nova sendera, però aquesta a peu.

Les fotos aqui... (encara falten algunes)
El track aqui... (properament)

Diumenge:

Pedalada de la FEEC, que amb la gran incertesa del temps, redueix la afluència esperada de gent, i amb els últims efectius recollits a la Casa de Fusta som 19 bikers.


Destacar, que per una vegada hi ha més representació femenina que mai. i fins i tot, ens superen en nombre, tot un repte.
Sortida direcció la Casa de Fusta, on fem la primera de les parades per esmorzat, descansem i tenim temps de fer, fins i tot, els "caragillos".
Amb la panxa plena, marxem fins Sant Jaume per camins i un tram d'asfalt fins arribar a la vora del riu, parem a contemplar el nou Pont sobre el riu i tornem plàcidament, però amb el cul una mica cansat, pel nou carril bici d'Amposta, a Balada ens acomiadem de la família Xuso i ,cap a Amposta, on alguns finalitzem la festa amb unes "cervessetes".
Bona sortida d'iniciació, que alguns ens comenten, que s'han anant perdent, i que són una bona oportunitats per retrobar-se amb les ganes de sortir amb la Btt.
Prometem intentar organitzar alguna pel bon temps.

Les fotos (prompte!)

No hay comentarios:

Publicar un comentario