domingo, 18 de abril de 2010

I Qdd UCSB

Novament... ho han aconseguit, ens han tornat a sorpendre, no només amb dues noves senderes i la nova senyalització amb colors, sinó amb les moltes ganes de treballar, per un cop més, donar "ales" a aquest esport de la BTT i a la unió dels companys del territori.
Destacar de Montbike la bona participació i el molt bon ambient, i les ganes han pogut amb el mal temps que donava pluja, i fins i tot, quatre gotes carregant les bicis, però aquestes Qdds no es poden perdre.
La sortida vos la comentaran els companys de UCSB amb la seva crònica,... només afegir, que bó que estava el coc de massana.




Crònica de UCSB:

Un total de 37 bikers hem pres part en la primera quedada btt que organitzem com a club. Finalment tot i un cel amenaçador el temps ens ha acompanyat i em disfrutat d'un matí de bici de muntanya dels que fan afició, tant per l'assistència com el bon rotllo existent.



Després de les salutacions pertinents, la foto de rigor i de comentar les baralletes d'alguns pels xats d'internet, comencem la ruta prevista amb moltes ganes. Arribem a la primera sendera on ja es pot veure la nova senyalització que estem fent a les senderes de la Serra de Godall. Només lamentar una caiguda aparatosa al final de la nova sendera de Vilallarga d'un company de Montbike amb un fort cop a l'ull que fa que es retiri abans d'hora. La resta continuem fins a dalt de la Serra on ens esperava Juanjo amb un avituallament a base de coc, beguda i fruits secs, per després emprendre la tècnica i bonica baixada per la sendera de les Cantarelles, una de les millors de la Mola de Godall. Passem per les Ventalles, un trosset a peu i una baixada ràpida fins la carretera i per camins fins Santa Bàrbara, on en arribar ens acabem el menjar ens havia sobrat d'abans, 35 quilòmetres de recorregut amb 7 de senders.



Des de la Unió Ciclista Santa Bàrbara agraïm l'assistència de tots el que heu vingut, i recalcar que entre tots estem en el bon camí per fer que cada vegada s'afegeixi més gent al nostre esport.
 
(Nando)

No hay comentarios:

Publicar un comentario