lunes, 10 de enero de 2011

La Pica 2011

4ª Edició de la Pica i quarta participació de Jon i un servidor (Nando).
Vull començar destacant al Presi, que un any més, a volgut assistir i acompanyar-me a aquesta marxa, tot i que, no es troba en les millors condicions.
En la nostra curta trajectòria de biker,  podem dir que hem assistit a totes les edicions i això sempre fa honra.

Bé, com tots els anys, una passada de bikers més de 800 i el poble inundat de bicicletes,  amb l’experiència dels altres anys, marxem aviat, per poder aparcar al camp de futbol i així poder agafar una bona posició, ens trobem amb els companys de La Moleta i ens fiquem a xerrar.

La sortida és impressionant i la carretera direcció Valls es plena de corredors, tot i sortir dels primers ràpidament ens passen més de 300 però no anem a fer temps i només volem disfrutar del dia i evitar una mica els embuts de les senderes.
Els primers quilòmetres d’aproximació i uns canvis en les primeres senderes fan que aquesta vegada no tinguem taps importants i podem anar fent, després del primer avituallament decidim separar-nos, Jon té alguns problemes físics (però com sempre es recuperaria) i continuem la pujada per pista fins Miramar amb el típic avituallament, allí ja tenim pràcticament més de mitja sortida feta i ens queda la part més tècnica i divertida amb varies senderes molt interessants, i que vaig poder disfrutar prou, s’agraeix aquests canvis i donen més sentit al circuït roig que només es diferenciava en 3 kms al blau.

Després, última pujada per pista i últim avituallament musical, on ja és veien els típics estiraments i la gent pujant a peu, però sabent que queda poc, fem un esforç i apretem una mica, per guanyar alguns minuts, i acabar amb la nova sendera en la baixada per pista fins Picamoixons.

Un 10 a l’organització, amb un recorregut molt més agradable que altres edicions i més estudiat per tenir tanta gent, avituallaments perfectes i ben situats.

 Que dir, del què, ja és una referència en les marxes de BTT, només... que tornarem a la pròxima edició.

(Nando)

No hay comentarios:

Publicar un comentario