lunes, 17 de enero de 2011

Preparació QDD!

Continuem preparant la QDD del 30 de gener, i este diumenge amb molta boira 10 bikers entre Montbikers (destaquem a Dieguito que torna després de moltes setmanes) i freelanders com Barberà i els companys de roquetes, entre ells Juanjo, ens marquem l'objectiu de revisar una possible connexió a l'altura de la pedrera d'Ulldecona i estrenar la nova recuperació senderil a la Mola de Godall.
Sortim des del camp de Futbol, part alta i realitzem tota la primera part de la Qdd sense cap canvi, fins i tot Barberà torna a punxar al mateix lloc de fa dos setmanes, i és a l'altura de la pedrera de Ulldecona, on decidim revisar la possible connexió, alguns trams molt correctes i fins i tot es podrien  incloure, però alguns trams no son aptes per una QDD tot i què el filet de sender es troba marcat, per tant, no els inclourem.
La continuació i pujada a Tossal Redó sense canvis, però després tenim la novetat, i quina novetat, un sender antic recuperat que a més de ser molt agradable, ens permet passar per llocs molt interessants i diferents(mireu foto), així segons com anem de temps, es podria realitzar per aquesta QDD i així fer un nou tram de sender que vos agradarà.
(foto de Josep Torta)

Com noteu, encara donem més intriga i emoció a aquesta QDD on esperem veure-vos!!!

Club BTT Montbike 


1 comentario:

  1. LLantasso!, després de derrapar dues vegades... a "lo Kevin Swantz" baixant la sendera de la Pedrera.
    I si no, que li preguntin a Adan, que va ser espectador d'excepció!. I es que un, no es pot relaxar mai, que les bufetades són sempre ben a prop. L'art però, està en "casi caure"... donant una mica d'espectacle.
    No defallim Nando, que en les dues setmanes que queden, segur que trobem alguna connexió interessant per arrodonir la sortideta del dia 30.

    ResponderEliminar