lunes, 31 de enero de 2011

III QDD Montbike: La DDK

Un any més, i des de que som club oficial, realitzem a principis d'any una quedada, amb la intenció de reunir al màxim nombre de bikers de les nostres terres i donar a conèixer alguna ruta de les que fem habitualment.
Aquest any a estat tot un èxit i repetim participació, 42 bikers que ens trobem al camp de futbol de Godall per fer una ruta de 26Km molt molt treballats.
Vull destacar, el treball de recerca i muntatge del circuit, on aquesta vegada, ens han ajudat els Cabring's i el nostre Freelander especial Josep Barberà. Gràcies a ells i uns quants diumenges per la serra, hem lligat una gran volta recorrent moltes senderes en sentit invers.

No vull deixar-me de destacar la participació de La Moleta, que com sempre, han assistit en massa amb les 2 úniques representacions femenines, que s'han portat de luxe per aquestes senderes pedregoses. També a la UCSB que tot i tenir el proper Descens a Godall no han volgut fallar, als Rapitencs, Roquetencs i etc... Gràcies a tots.

El recorregut ha estat fantàstic i amb tanta gent, encara el feia més bonic, les pujades per sendera i la pujada a les antenes del Coll de les Bruixes eren dignes de veure, crec que tots hem xalat.
A Ulldecona, a la falda del Castell hem fet un petit avituallament, on ens esperava el nostre presi Jon, amb el cotxe carregat de pastes i begudes fresquetes (les cerveses les ha amagat pel final, sinó més d'un no baixa les senderes).

La tornada s'ha pogut fer per la sendera Blanca tot i l'aigua del divendres i després hem gaudit de la pujada a Tossal Redó i la nova sendera de la Cova de la Vila, tot un luxe, que ens han permès estrenar, els companys de Santa Barbarà, després de la neteja feta.
Al final un pica-pica amb cerveses i coca-coles per acomiadar a tots els participants i passar el testimoni als companys de la Moleta! aquest proper més de febrer.

Més fotos properament.......

(Nando)

No hay comentarios:

Publicar un comentario