lunes, 7 de febrero de 2011

Torreta i Ciment

El diumenge, 9 bikers sortim des del passeig de les Cases d'Alcanar per fer, la pujada més important que podem fer al Montsià, 750mts de desnivell positiu des de la mar fins la Torreta, i a això sumar-li la sendera del Ciment.

El dia començava bé, i abans de les 9h ja estàvem pedalant, en menys roba del que ens pensàvem, perquè ja apretava la calor només pujar el Rajolar, amb un bon ritme arribem al Mulet sobre les 9:30h i sense descans pugem el Barranc de la Caldera (pista de les cadenes). Allí reagrupem i agafem una mica d'aire per fer el tram de sendera fins la Torreta, la pujada cadascú al seu ritme i ja mirant els escalons i punts conflictius per la esperada baixada... quines ganes teníem tots.
A la Torreta parem a descansar i només ens senten, arriba per sorpresa, el Presi, Dani i Guillermo (quant de temps sense veure'l per la muntanya) que venien ben acompanyats a fer una ruteta a peu des del Mulet.
Després de reorganitzar-nos en les posicions de baixada emprenem la sendera a un bon ritme, tal com haviem quedat, per poder seguir-nos tots.
Després de l'escaló més pronunciat on alguns van provar sort varies vegades, tinc una avaria i trenco la "patilla" del canvi, falta de previsió i sortida "a prendre pel cul", tinc que abandonar als companys amb la sort de cara perquè puc retrobar-me amb el Presi i en porten a Amposta.
La baixa del Ciment, pel que m'han contat, perfecta, es nota que esta transitada i les motos no han perjudicat en excés la baixada, després tornada per la costa fins els cotxes.

La propera setmana a Benifallet, sortida molt recomanable pel GR del riu.
PD: Barberà, no tornarà a passar...... s'ha d'anar ben equipat!

El track aquí....
Fotos properament....

(Nando)

No hay comentarios:

Publicar un comentario