lunes, 14 de febrero de 2011

Benifallet-Gr-Rasquera

Diumenge estrany, i amb molt poca participació de Montbikers, cal dir que, tenim moltes baixes, lesions, operacions, compromisos familiars, la cursa de Ginestar, altres que "la noche los confunde" bueno representacions per tots els llocs possibles.
I així, molt puntuals, Dieguito, Ladis i jo sortim a les 8h direcció Ginestar on ens esperem Toni i Pere de Gandesa, pel camí podem veure el típic control del Mossos a la baixada de la Metro com tots els diumenges i pensant que fan a estes hores anem direcció el GR.
Abans de les 9h ja estem pedalant, i el fred es de collons, no se que passa que fa tant de fred a Benifallet però en pocs minuts i només entrar al Gr ja no mos recordem.
El Gr esta molt bé, tot i que, com ja sabem, és dels més transitat per les motos, que hem de fer, aquesta vegada no les trobem a la senda sinó al Bar de Rasquera, segurament hem fet prompte.
Després de la parada de rigor per agafar forces, emprenem la pujada per carretera direcció Cardó i fem la segona de les senderes, la del antic desens, tal com ens comenta Pere que també es troba molt molt bé, sendra ràpida i amb poques complicacions que ens deixa un molt bon sabor de boca.
Ara queda la tornada, i seguint les pistes amunt i avall arribem a la traca final, PR final que ens baixarà al poble de Benifallet en picat. Cal dir, que aquest PR sempre esta bastant fotut, però aquesta vegada, crec que encara més, i fins i tot, Toni i Ladis tenen algun ensurt i de pedra hi ha per fer tot el marge del riu.
Finalment a les 12:15 tenim el 25Kms fets, i estem als cotxes sense cap problema i amb la feina feta, ara esperar el proper diumenge on tenim la QDD de la Moleta, tota una festa que no ens podem perdre.

(Nando)

No hay comentarios:

Publicar un comentario