domingo, 20 de febrero de 2011

QDD La Moleta 2011

Una QDD? Jo diria més, pareixia tota una trobada o marxa de les que fem pel territori, a la sortida un 60 bikers ens trobem a la plaça de Xerta per fer el caferet i  la foto de rigor, un ambient espectacular, només destacar, que aquesta vegada, ens portem el trofeu al equip menys nombrós i només, Lluís i jo, podem assistir amb els colors de Montbike, bé també teníem a Barberà..... no me'l deixo sinó veuràs critica pel Xat.
El recorregut molt bo, i cada vegada costarà més poder sorprendre a la gent, aquesta vegada La Moleta ens presentava una nova sendera, però no ens avancem.
La primera part és, com no, de pujada i per camins i senderes anem pujant fins Font Nova, allí reagrupem i continuem pujant per fer l'anunciada  nova sendera que ens portaria a la falda de la  Font Domingo, una molt bona sendera, com les que ens tenen acostumats en la Moleta, ràpida però amb la quantitat justa de pedres que estem acostumats.
Després de baixar, i tots amb més bona cara, remuntem per la pedrera per pujar "per un mortirolo" a Font Domingo i ja tot en baixada anar per les conegudes senderes fins Xerta.
A l'arribada, un aperitiu de "collons", pa en tomata, pernil, formatge.... cerveses, bé, de tot, fins i tot remato amb cocs.
La gent contenta i ja anunciant la propera QDD que estrenaran el companys de Desakato Tim pels Argiles el proper 20 de març.
El BTT esta més viu que mai, només cal veure sortides com aquestes on apareix gent de tot el territori, com diuen molts les QDD és part del futur.
Només, recordar i donar ànims a tots els Montbikers, que per lesions, no han pogut acudir avui, esperem tornar a fer un bon grup per la pròxima QDD un cop recuperats.

Fotos de La Moleta aquí....
Fotos de UCSB aquí.... 

Un vídeo molt molt bo de la QDD fet per Pau de La Moleta:

QDD La Moleta from pau on Vimeo.


(Nando)

1 comentario:

  1. Buenas, deixo un enllaç en un video de la QDD

    http://vimeo.com/20282839

    La moleta BTT

    ResponderEliminar